Puan : 110238 Kayıt tarihi : 07/05/09 Yaş : 28 Nerden : aydın
Konu: Arşivvv...... C.tesi Mayıs 16, 2009 11:05 am
Önemli Notlar Programların tamamı WPI'de denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır. Programların hiçbiri Vista'da denenmemiştir. Programların hiçbiri AddOn olarak denenmemiştir. Yanında "Türkçe" yazmayan programlar İngilizce'dir.(Windows Live Ürünleri'nin tamamı Türkçe'dir.) Programların güncellemeleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Ben elimden geleni yapmaya çalışacağım. Bu bölümdeki programların bir kısmı tarafımdan yapılmış olup bir kısmı da forumdan toplanmıştır. TNCTR katılımsız yapım ekibine çok teşekkür ediyorum.
Not: Dosyayı çalıştırdığınızda önce SPTD Driver kurulacak ve sisteminizi dilediğiniz zaman yeniden başlattığınızda masaüstü gelmeden sorunsuz bir şekilde programınız kurulacaktır. WPI'da rahatlıkla kullanılabilir. QUOTE(awengers44 @ Sep 13 2008, 15:23) @Nec kardeş benim daemon tools programı ile ilgili aldığım hata daha evvel kurulu olmasından kaynaklanıyormuş (üzerine kurmadım kaldırdım ama yine olmadı) programın çalışabilmesi için daha evvel sisteme kurulmamış olması gerekiyor kuracakların bilgisi olsun. Paylaşımların için teşekkür ederim kardeşim.
Oturum açma sayfasında birden fazla Windows Live ID kimlik bilgisi depolar ve kullanmak istediğiniz Windows Live ID'yi seçerek oturum açmanıza olanak verir.